Magi

SIMON TEDENVALL

MAGIKER

MAGI

Genom alla tider har människan förbryllats av magi. Höj därför stämningen på ert event med fartfylda illusioner, spänning och skratt! Ta dit Simon Tedenvall, kanske en av Sveriges främsta och roligaste magiker! 

"Professionellt, roligt och framförallt underhållande!" - Gustav Rockström, PROFO

"En härlig personlighet som håller en hög kvalitet på allt han gör!" -Erik Larsson, WSI

"Underhållningsartist på världsnivå!" - Tobias Jakobsson, Hanssons Fastigheter

SCENMAGI

Stel firmafest där den öppna baren är kvällens höjdpunkt?

Då kan du höja stämningen på er fest med hjälp av

ST Entertainment. Låt en illusionist komma och sprida missvisningar och förvirring genom komiska och häpnadsväckande illusioner. Det blir lite stand-up blandat med magi, en bättre kombination än så är svårt att hitta. Illusionerna är lätta för åskådarna att se.

Magiker i Lund. Magiker i Malmö. Magiker i Skåne. Magiker i karlskrona. Magiker i Blekinge. Magiker Lund magiker Malmö magiker skåne magiker karlskrona magiker blekinge. ST Entertainment Simon Tedenvall. Konferencier i lund Malmö skåne karlskrona blekinge. Underhållning lund Underhållning Malmö Underhållning skåne Underhållning karlskrona Underhållning blekinge Trollkarl Lund Trollkarl i lund trollkarl i Malmö trollkarl Malmö trollkarl skåne trollkarl i skåne trollkarl i Blekinge trollkarl Blekinge trollkarl karlskrona trollkarl i karlskron

CLOSE-UP MAGI

Close-up magi kan ta form på lite olika sätt, t.ex. bordstrolleri eller mingelmagi. Bordstrolleri är perfekt på restauranger eller vid större sittningar, upplägget är således att jag som magiker går runt bland borden och utför skickliga små illusioner mitt framför ögonen på gästerna. Mingelmagi passar sig bättre till mingelkvällar och är utformat som så att jag minglar runt bland gästerna och underhåller mitt fram för dem.

STORYTELLING

Ska ditt företag ha ett kundevent på kontoret eller mässan?

Kontakt mig då!

Genom Magin som verktyg framför jag ert budskap på ett väldigt interaktivt sätt. Istället för att bara göra ett "trick" upp och ner berättar jag istället en historia om ert företag med hjälp av min magi. På så sätt kommer kunden komma ihåg precis det ni vill nå ut med. Jag använder era produkter och formar illusioner så att dem blir kärnan i magin.

Kan det bli starkare än så? Jag tror inte det!