Andra tjänster

MAGIKER & KONFERENCIER

SIMON TEDENVALL

KONFERENCIER

Ska du ha en middag eller kanske en heldagskonferens med intressanta föreläsare men saknar någon som styr upp ditt evenemang? Låt mig då hjälpa dig att föra eventet i hamn. Med magin som redskap kan jag skapa ett dynamiskt och interaktivt upplägg. Genom dettta upplägget blir båda dina gäster och talare allerta och kan på så sätt ta in det ni vill förmedla på en mycket högre nivå.

MÄSSA

Ska du ha en mässmonter men är rädd att folk inte kommer stanna och ta del av ert budskap. Ta det lugnt, jag hjälper dig!

Genom magin som redskap skapar jag ett spännande koncept för just din monter som jag kan lova kommer locka besökare och potentiella kunder.

Jag sätter mig ner tillsammans med er och tittar på era produkter, budskap och historier. Sen knyter jag samman dom med mina illusioner.

ALLT DU BEHÖVER TILL EVENTET!

Jag kan hjälpa dig med allt du behöver till festen!

Oavsett om det gäller scen, ljud & ljus eller catering till bjudningen eller om du vill ha en vin-, öl- och whisky provning eller en DJ till festen.

Det jag erbjuder:

-Scen, ljud & ljus

-Partytält, bord, stolar m.m.

-Catering

-Vin-, öl- & whiskyprovningar

-DJ:s, Komiker, Musiker, eldshow m.m.

-Hoppborgar, mjukglass-/popcorn-/sockervaddsmaskiner.

Magiker i Lund. Magiker i Malmö. Magiker i Skåne. Magiker i karlskrona. Magiker i Blekinge. Magiker Lund magiker Malmö magiker skåne magiker karlskrona magiker blekinge. ST Entertainment Simon Tedenvall. Konferencier i lund Malmö skåne karlskrona blekinge. Underhållning lund Underhållning Malmö Underhållning skåne Underhållning karlskrona Underhållning blekinge Trollkarl Lund Trollkarl i lund trollkarl i Malmö trollkarl Malmö trollkarl skåne trollkarl i skåne trollkarl i Blekinge trollkarl Blekinge trollkarl karlskrona trollkarl i karlskron